PIZZERIA NAPOLI SCHOONOORD

PIZZERIA NAPOLI SCHOONOORD Grillroom in Schoonoord!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 509 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Napoli Schoonoord. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 16:55 Snelle bezorging. Eten was goed warm en lekker. Alleen wel een beetje te veel eten voor ons per portie.
23 jun 2022 om 11:39 Snelle bezorging, heerlijke lasagne en pizza, goed warm ook.
13 jun 2022 om 19:16 Vlotte en vriendelijke bezorging. Lekkere en grote pizza’s
31 mei 2022 om 17:04 Heeelijk gegeten en bezorging binnen de aangegeven tijd. Nog nooit zo'n lekkere pizza gehad! Het eten was zo lekker dat we een dag later weer hebben besteld.
30 mei 2022 om 10:18 Helaas te vaak dat de bestelling erg laat geleverd word. Waardoor je niet snel meer gaat bestellen. Aangegeven dat we zo lang moesten wachten. Ik kreeg als antwoord dat je dan beter telefonisch bestellen kan en niet via thuisbezorgd . Erg jammer
29 mei 2022 om 21:49 Bezorgtijd van ruim anderhalf uur terwijl de app 56 minuten aangeeft vind ik matig.. Pizza’s waren ok..
16 mei 2022 om 18:21 Eten was prima. Zeker voor herhaling vatbaar.
12 mei 2022 om 19:31 Lekker snel
7 mei 2022 om 19:44 Lekker snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.
15 apr 2022 om 19:53 Goed eten zoals altijd
10 apr 2022 om 22:25 Goed eten en eerlijke service
3 apr 2022 om 22:25 Eerlijke zaak had betaald via thuisbezorgd, maar ook aan de bezorger. Kwam gelijk terug en gaf het geld .