PIZZERIA NAPOLI SCHOONOORD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 617 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Napoli Schoonoord. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 2:25 Slechte bezorging. Duurde lang.Het personeel luisterde niet naar aanwijzingen.
1 mrt 2024 om 10:26 Normaal is jullie eten echt goed. Het zou een uur duren en uiteindelijk anderhalf uur. Ik werd super laat gebeld dat het later werd en het eten was ook niet echt warm en alles was zuur. Dit keer was het geen succes
15 feb 2024 om 20:17 Heerlijke pizza. Goed warm bezorgd!
3 feb 2024 om 16:33 Op de afgesproken tijd bezorgd en weer heel lekker.
2 feb 2024 om 20:51 Zoals altijd weer snel en heerlijk! :)
30 jan 2024 om 20:23 Een normale dinsdag, bezorging duurde 90 minuten! Dit niet gewend door de weeks. Ook het eten was niet al te warm, smaak verder prima. Kwaliteit lijkt te verslechteren, vergeleken bij het verleden.
21 jan 2024 om 21:08 Bezorging was in de beloofde tijd, eten was prima en goed op temperatuur.
30 dec 2023 om 23:38 Zowel de pizza als de kebab was koud bij levering… gelukkig hebben we een oven om weer even op te warmen, anders was het echt niet te eten geweest. Alleen nu duurde het wel nóg langer voor we eten hadden. Niet zoals we gewend zijn van deze zaak.
3 dec 2023 om 19:32 Heeft een halfuur langer geduurd dan gezegd werd, eten was prima alleen was al bijna koud toen we het kregen
24 nov 2023 om 21:03 Eten was weer goed. Alleen knoflooksaus extra besteld maar niet gekregen wel dik voor betaald.
19 nov 2023 om 10:16 Lekker eten en weer op tijd bezorgd.
18 nov 2023 om 20:12 Bezorging kwam 2 uur later dan wat werd beloofd. Na bellen, werd duidelijk het was druk. Geef het gewoon door dan weet de klant waar die aan toe is. Slechte communicatie, slappe en koude pizza’s. Laatste keer voor ons!